Vroeger
Vroeger Foto:

Dertig jaar Bruna Huissen

HUISSEN - Op 21 mei is het precies 30 jaar geleden dat Marian Guijt de Bruna in Huissen is gestart. Dochter Martine Broekman-Guijt is na een paar jaar ook ingestapt en runt nu de winkel. In die 30 jaar is de winkel steeds met de tijd meegegaan. 

Door de digitale ontwikkelingen is er veel veranderd. Zo lagen er 30 jaar geleden nog cd's, videobanden en computerboeken (Wordperfect,Lotus 123) in de winkel en werd door Huissen TV de Huissense Top 40 in de Bruna opgenomen.
Naast de gebruikelijke artikelen (boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, schoolspullen, wenskaarten enzovoort) is Bruna Huissen meer en meer een servicewinkel geworden met PostNL, ING-servicepunt, diverse loterijen, OV-oplaadpunt, Geldmaat en de verkoop van Tabak.

Feestweek 

Om dit 30-jarig jubileum feestelijk te vieren zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo bezoekt het karakter Bram Botermans, bekend van de boekenreeks ‘Het leven van een Loser’ op zaterdag 20 mei tussen 14.00 en 16.00 uur de winkel. Op woensdag 24 mei tussen 14.00 en 16.00 uur kun je op de foto of even knuffelen met de karakters van de Zoete Zusjes. En als klap op de vuurpijl zijn op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.00 uur Rutger en Thomas in Huissen. Deze Youtubers zijn zeer bekend bij de jeugd van ‘De avonturen van Thomas, Rutger en Paco’. 

Door de te verwachte drukte is het niet mogelijk dat iedereen een handtekening kan bemachtigen. De eerste 75 personen die vooraf het nieuwe Doeboek kopen bij Bruna Huissen ontvangen een voucher voor een handtekening in het boek.

In de feestweek van 20 tot en met 27 mei kunnen alle kopende klanten hun telefoonnummer of emailadres achterlaten en komen zo in aanmerking voor een drietal mooie prijzen: 1e prijs een wonderbox voor een nachtje weg, 2e prijs een Bruna cadeaukaart van 50 euro en als 3e prijs een bioscoopbon van 25 euro.
Bruna Huissen, Langestraat 8A, hoopt u in deze feestweek graag te ontmoeten.

Nu