Afbeelding
Foto:

De Viszaeck bestaat één jaar en
maakt er met Huissen een feestje van!

HUISSEN – De Viszaeck viert in de mei het eenjarig bestaan en maakt er de hele maand een feestje van met heel Huissen en omgeving. Melanie en Henri de Jong uit Spakenburg zijn erg blij met hun zaak aan de Langestraat. “Het is de beste stap in onze carrière. We voelen ons hier thuis als een vis in het water!”

“Het is een vliegende start geweest. Een schot in de roos om hier in Huissen onze vis- en visproducten te verkopen. We merken dat steeds meer klanten onze zaak weten te vinden én te waarderen. Het concept van De Viszaeck slaat enorm aan, mede door de kwaliteit en de fatsoenlijke prijzen.”

De Viszaeck is een winkel met de beste kwaliteit vis, dagelijks vers aangevoerd. Ook een viszaak met een keur aan kant-en-klaargerechten. De Viszaeck laat zien dat de visboer van nu meer en meer kok en traiteur is, aldus Henri en Melanie, de kok met Bib Gourmand-ervaring. “Naast de ovenschotels als asperges/zalm, kabeljauw/pesto en spinazie/scholfilet, zijn er de soepen en salades. Thuis hoeven de schotels enkel 25 minuten in de oven op 180 graden.”

Huisgerookte paling en makreel

Bij De Viszaeck kennen ze persoonlijk de vissersmannen, die elke vrijdag de vangst spartelvers op de afslag aanbieden. En onder die vis zit ook de beroemde makreel en paling, huisgerookt door Henri’s 75-jarige opa Henk. “De Huissenaren weten deze paling te waarderen. Wij bieden de warmgerookte paling het jaar rond aan tegen een aanbiedingsprijs van 27,50 per pond.”

Zie voor de feestaanbiedingen de advertentie elders in Hét Gemeente Nieuws.

De Viszaeck, Langestraat 26, Huissen; 06 53523270. Open: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur; vrijdags tot 19.00 uur en zaterdags tot 17.00 uur.