Afbeelding
Foto:

Nieuwe kapsalon van Nadine Lestrade in centrum Huissen

HairTwist: anders dan anders, mét ‘n twist!’

HUISSEN – Vanaf i juni heeft Huissen een nieuwe kapsalon: HairTwist. Een salon van Nadine Lestrade, een professional, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend. De salon aan de Vierakkerstraat 31 oogt uitnodigend en is een welkome aanvulling in het centrum. De naam zegt al veel: de kapster ziet en doet haar werk anders dan anders: mét ’n twist!

Velen zullen Nadine kennen als de echtgenote van Jan Lestrade (van Lestrade Service), en anderen kennen haar als kapster, want al jaren heeft ze in de regio bij diverse kapsalons gewerkt, waaronder ook in Huissen.

Anders dan anders? “Jazeker, een bezoek aan de kapper is voor velen een uitje. Dat is het zeker bij mij in de salon. Ruim de tijd nemen en aandacht geven aan de klant. Pure verwennerij moet het zijn. Ontspannen en relaxt, zodat de klant weer fris en tevreden naar huis gaat. Dat geldt voor jong en oud: dames, heren en kinderen.

Pure verwennerij wordt wel duidelijk als Nadine vertelt dat ze heren als ook dames naast de haarverzorging een heerlijke hoofdmassage kan aanbieden. "En bij de heren scheren we de nek op originele wijze met kwast en scheermes. Een warme handdoek zorgt voor extra comfort.”

Het is Nadine wel toevertrouwd. Ze deed jaren ervaring op tal van gebieden in de kapperswereld, met uiteraard met knippen en kleuren, maar ook met het geven van trainingen en de coiffure bij musicals. In haar salon HairTwist zullen de klanten kunnen profiteren van haar ervaring en vakmanschap.

Een afspraak maken kan zowel telefonisch (026-7856854) als online: https://hairtwist.nl/afspraakinplannen/. Op deze website is ook de webshop te bezoeken, waar producten van de eigen HairTwistlijn zijn te bestellen. De moeite van een kijkje waard!

HairTwist, Vierakkerstraat 31, Huissen; www.hairtwist.nl. FB: HairTwist.nl; 026-7856854.