Achterzijde protestantse kerk Huissen. (foto: Jenneke Coenen)
Achterzijde protestantse kerk Huissen. (foto: Jenneke Coenen) Foto: Jenneke Coenen

Ontmoetingsmiddag

Protestantse Gemeente Huissen, Raadhuisplein 35. Viering, elke zondag om 10 uur. Zondag 21 mei, ds. Cor Flobbe, Naarden. Online via kerkdienstgemist.nl. Elke vrijdagmiddag inloop van 14-16 uur, voor koffie/thee en een praatje. Elke woensdag van 17.30-18.00 uur Avondwake Oekraïne. Kom binnen, sluit je aan, voel je welkom!

Maandag 22 mei is alweer de laatste thema-middag van dit seizoen. We hebben vier zeer afwisselende middagen gehad. We begonnen met een High Tea in september. In november verzorgde Frans van Herwijnen een interessante presentatie over ‘wonen met zorg’. We hebben samen gezongen in een zang-clinic met Juliette Renaud. En de voorlaatste middag stond een op de bijbel geïnspireerde vertelling centraal met Ellie Morelissen. 

De maandag voor Hemelvaart bent u opnieuw van harte welkom voor een oer-Hollands thema, namelijk ‘sjoelen’. Een spel dat altijd leuk is om met elkaar te doen. Ook zullen we die middag de vorige thema-middagen van dit seizoen gaan evalueren. Om de zomer in te luiden genieten we nog van een hapje en een drankje. De middag begint om 14:30 uur, en zal rond 17:00 uur afgelopen zijn. Gezelligheid kent geen tijd! Daar gaan we voor. Meer informatie: Emmy Bongers, 06 2380 5586 en Mariette van Herwijnen, 06 2331 7190