Victorious Games in Lingewaard

Algemeen

GENDT - Benieuwd welke sporten je in onze gemeente allemaal kan doen? Of was je altijd al benieuwd of rugby of hockey iets voor jou is. Dan is dit de kans om verschillende sporten gratis uit te proberen. 

Op 10 juni van 10.00 tot 16.00 uur wordt in sportpark Walburgen in Gendt een sportdag geohouden voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Verschillende sportverenigingen verzorgen clinics waarin je kunt kennismaken met bijvoorbeeld handbal, volleybal, hockey, rugby en natuurlijk voetbal.

Deze dag wordt georganiseerd door Rotary Arnhem Huissen samen met Stichting Vluchtelingenwerk en Sportservice Lingewaard. “We zorgen gedurende de dag voor iets te eten en te drinken en als vervoer naar Gendt een probleem is dan lossen we dit op.” 

“Zin in een actieve zaterdag? Meld je dan aan bij je vakleerkracht/sportdocent op school of via de website www.victoriousgames.nl. Wij nemen dan nog even contact met je op om je aanmelding te bevestigen.
Op school zijn ook folders aanwezig over deze sportdag, die we de naam ‘Victorious Games’ hebben meegegeven. Vraag er je docent naar!”

Er is op de dag een informatieloket om deelnemers en ouders te helpen bij de zoektocht naar een juiste sport, vereniging of inschrijving.