Ria en Jan Leeuwis.
Ria en Jan Leeuwis. Foto: Jos van de Werken

Promotie en degradatie bridge bekend

Algemeen

LINGEWAARD - In de maanden april en mei is de laatste speelronde van dit seizoen gespeeld. Promotie en degradatie zijn weer bekend. Het was aan het einde van de ronde extra druk in de zaal omdat er een 20-tal cursisten kwamen oefenen.

Jannie en Jos van de Werken begeleidden deze groep en iedereen kon rustig wennen aan het spelen in competitieverband en het gebruik van de scorekastjes. Zij speelden om er rustig in te komen drie spellen in plaats van de gebruikelijke vier spellen per speelronde. Het was een heerlijke sfeer in de zaal met zoveel nieuwe mensen erbij.

In de A-lijn zijn de eerste drie plaatsen voor de teams: Nico en Toos van Alst, George Jansen & Mery Vroege en Ad Augustin & Gé Lijbers.
Vanuit de A-lijn degraderen de volgende paren: Ans Fransen & Bertus Setz, Erica de Blécourt & Wilhelmien Hendiks en Ineke van der Vegt-Husman & Sjaak van der Vegt.
Vanuit de B-lijn promoveren naar de A-lijn de volgende paren: Ria Leeuwis & Jan Leeuwis, Piet Gerritsen & Piet van der Horst en Lies Hegeman & Heymen Hegeman.