Voorzitter Bram Opgenoort praat de dweilwilligers bij.
Voorzitter Bram Opgenoort praat de dweilwilligers bij. Foto: Judith Bosch

Laatste voorbereidingen Bemmelse Dweildag

Algemeen

BEMMEL - Het bestuur en de vrijwilligers zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de 35e Bemmelse Dweildag op zondag 11 juni. Opnieuw hebben zestig dweilorkesten zich ingeschreven voor de Dweildag, waarmee het deelnemersveld helemaal vol zit. Tijdens de vrijwilligersavond op 12 mei in Het Wapen van Bemmel werd iedereen bijgepraat over de laatste stand van zaken. 

Het parcours is gelijk aan vorig jaar en loopt van de Markt tot het gazon voor de Kinkelenburg. Het Kinderplein wordt net zo feestelijk als voorgaande jaren, dus de Dweildag blijft een evenement voor jong en oud. Ook de tijden blijven gelijk: de dag start om 11.00 uur op het hoofdpodium op het gazon voor de Kinkelenburg en wordt daar om 18.00 uur ook afgesloten. 

Benieuwd wie er dit jaar allemaal deelnemen aan de Bemmelse Dweildag? Kijk dan op dweildag.nl. Wil je ook vrijwilliger worden bij de Bemmelse Dweildag en bijvoorbeeld helpen bij de opbouw van het parcours op 10 en 11 juni? Stuur dan een mailtje naar info@bemmelsedweildag.nl.