Een scène uit 'Kusje d'r op'.
Een scène uit 'Kusje d'r op'. Foto: Max van der Weide

Theater maken bij StairKees, iets voor jou?

Algemeen

HUISSEN - Stiekem altijd al theater willen maken, maar geen idee of het iets voor jou is? Op vrijdag 2 juni houdt Jeugdtheater StairKees een kennismakingsavond. “Kom sfeer proeven en kom alles te weten over het productieseizoen, er is volop ruimte om de begeleiding en andere makers te leren kennen.”

Jeugdtheater StairKees is het jongerenonderdeel van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen. Bij StairKees werkt een groep jongeren ieder jaar aan hun eigen theaterstuk. Daarbij worden ze geholpen door vrijwilligers van Koperen Kees. Zo speelden ze afgelopen maart ‘Kusje d’r op’, een productie die middels kleine improvisaties is uitgegroeid tot een volledige voorstelling. Een theaterproductie heeft veel facetten, van verhaalontwikkeling tot het spel op het podium. Van techniek tot promotie voor de kaartverkoop, bijna alles komt in een StairKees-seizoen voorbij. 

“Begint het te kriebelen? Of twijfel je nog? Kom gezellig naar de kennismakingsavond en ontdek of StairKees iets voor jou is. Meld je vrijblijvend aan via onze website: www.stairkees.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 28 mei.