Afbeelding

TC Bemmel Het Financieel Advies Dubbeltoernooi 25+

Algemeen

BEMMEL – Na het enorme succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een open toernooi in de maand juni, namelijk: ‘Het Financieel Advies Dubbeltoernooi 25+. Vorig jaar hebben we volop genoten van sportieve wedstrijden, gezelligheid met een hapje en een drankje en werden we getrakteerd op fantastisch zomerweer! 

“Het toernooi vindt plaats van maandag 12 tot en met zondag 18 juni. Je kunt je inschrijven in de categorieën 4 - 8, via www.toernooi.nl. De inschrijving is geopend en sluit op zondag 4 juni. 

Hoewel het nog een aantal weken duurt, zijn de voorbereidingen voor het toernooi natuurlijk al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of hebben zich aangemeld. Zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren. 

Op vrijdagavond in de toernooiweek staat er weer een gezellige pubquiz op het programma. We hebben ongeveer plaats voor 8 tot 10 teams, dus vraag je tennismaatjes en schrijf je in! 

Als het aan ons ligt, wordt het weer een fantastisch toernooi waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Iedere werkdag vanaf 18:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons gezellige terras en vanuit ons clubhuis. De finalewedstrijden vinden plaats in het slotweekend. Schrijf je snel in of kom gezellig aanmoedigen; wij zien je graag bij Het Financieel Advies Dubbeltoernooi 25+.” (https://www.tennisclubbemmel.nl)