Afbeelding
Foto:

Klanten delen deze week mee in de feestvreugde

Rundergehakt van Keurslagerij Mom
scoort voor vijfde jaar op rij een tien!

HUISSEN – Het is feest bij Keurslagerij Mom in Huissen. Voor het vijfde jaar op rij heeft slager Hans Mom een tien gekregen voor zijn rundergehakt! Een prestatie, die zelfs landelijk als zeer uitzonderlijk geldt. Vijf keer een tien; daar zijn ze bij Keurslager Mom trots op. En iedereen kan meedelen in de feestvreugde. Lees snel verder hoe je deze week voor 1 kilogram rundergehakt geen 16,95 euro, maar heel toepasselijk slechts een tientje betaalt!

Doorlopend worden alle Keurslagerijen in het hele land bezocht en hun producten beoordeeld. Onlangs kreeg Keurslagerij Mom weer bezoek van een mystery guest voor zo’n onverwachte keuring. Hans Mom kreeg een tien voor zijn rundergehakt, de hoogste score die er te behalen valt! En dat nu al voor de vijfde jaar op rij!

Constante kwaliteit

Deze steevaste constante beoordeling geeft aan dat Keurslagerij Mom vers vlees van een constante hoge kwaliteit levert. "De bewuste consument weet dat en koopt dan ook het vlees bij de vakman. Hier staat de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in 't vaandel. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Je bent bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees uit eigen land”, aldus Hans Mom.

Knipbon

Deze week kunnen de klanten het feestje meevieren: in deze uitgave staat een knipbon, waarmee een kilo rundergehakt te verkrijgen is tegen een feestprijs van 10,00 euro! Daarmee onderstreept Keurslager Hans Mom nog eens, dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Keurslagerij Mom, Raadhuisplein 27, Huissen; 026 3253289, www.mom.keurslager.nl.

Foto: Een trotse Hans Mom met ‘aanstormend talent’ Merle Giesen.