Lies Grootjen. (eigen foto)
Lies Grootjen. (eigen foto) Foto: Eigen beheer

Olympia viert 50-jarig bestaan

DOORNENBURG - Sportvereniging Olympia viert op 6 januari hun 50-jarig bestaan. Ze zullen dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. Lies Grootjen is al 50 jaar lid en zal in het zonnetje gezet worden.


"Helaas kunnen wij met de huidige maatregelen geen feest geven, maar wij gaan in de week van 6 januari langs bij de vrijwilligers om te bedanken.

Olympia is een sportvereniging van Doornenburg voor gymnastiek en wandelen. Al jaren verzorgt de sportvereniging activiteiten in Doornenburg op het gebied van wandelen en gym.

Voor gym richt sportvereniging Olympia zich voornamelijk op ouderen. Voor alle gymactiviteiten maakt zij gebruik van de pas gerenoveerde gymzaal naast de basisschool De Doornick in Doornenburg. Zij zorgt ervoor dat de lessen voor ouderen door een gediplomeerde begeleiding wordt gegeven. Mochten er heren zijn, dan starten we een nieuwe groep. Zij ondersteunt ook Sportdorp Doornenburg in het verzorgen van kindergym op zaterdagmiddag.

Olympia is bezig met ontwikkelen van nieuwe activiteiten, waaronder peutergym. Hierover later meer. Een belangrijk onderdeel van SV Olympia is de wandelafdeling. Jaarlijks organiseert Olympia de Kasteeltocht. Op zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021, wordt de kasteeltocht gehouden. "Houd onze website, facebook en instagram pagina in de gaten over of deze tocht doorgaat. De avond4daagse is van 8 t/m 11 juni 2021. Zet deze data in uw agenda.

Bij meer informatie of vragen kunt u op onze site www.sv-olympia.nl terecht of kijk even op facebook Sv Olympia en instagram svolympiadb. Of stuur een email via info@sv-olympia.nl."