Joosten Promogifts en DressMe samen verder


GENDT - Per 1 januari gaan Joosten Promogifts en DressMe samen verder onder DressMe.

Hiermee vullen Joosten Promogifts en DressMe elkaars disciplines aan en ontstaat een organisatie die de klant op een veel breder front kan bedienen. Alles in eigen huis, wel zo makkelijk!

Hierbij kunt u denken aan de promotieartikelen, geschenkpakketten en een grafische afdeling, maar ook aan een eigen drukkerij, een borduurstudio en een specialisatie op het gebied van (werk)kleding.

De DressMe locaties in Nijmegen worden momenteel uitgebreid met een mooie showroom, naast de vestigingen in Groningen, Utrecht en Wageningen. De locatie Gendt komt te vervallen.

Geen zorgen: operationeel merkt u niets van deze samenvoeging. De webshops blijven gewoon doordraaien, de koppelingen met administratiesystemen blijven in stand en de voorraden verplaatsen ze begin januari naar de productielocatie in Nijmegen. De bekende mailadressen blijven voorlopig actief en telefoonnummers in gebruik.

Achter de schermen zijn ze al een half jaar actief de samenvoeging aan het organiseren om ervoor te zorgen dat het de klanten aan niets ontbreekt. Met andere woorden: het aanbod wordt ruimer en aantrekkelijker, maar daar hoeft u zelf niks voor te doen.

Ze kijken ernaar uit om u van dienst te zijn in 2021.

Bezoekadres:
Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen

Telefoonnummer: 088-0236100

Websites:

www.dressmeclothing.nl

www.joostenpromogifts.nl

www.pakketfabriek.nl