Afbeelding

Huessensche Poort

Beter zien en horen is beter presteren

HUISSEN - Ons motto is; Beter zien is beter presteren. Maar hoe veel mensen laten jaarlijks hun ogen controleren? Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor uw gehoor. Beter horen is beter presteren, maar hoeveel mensen laten jaarlijks hun gehoor controleren?

Wanneer iemand slecht of minder ziet doordat die persoon zijn of haar bril of contactlenzen niet draagt kan die persoon ook minder goed presteren. Of dat nou is wanneer je op school op het bord moet kijken of in het verkeer niet alles mee krijgt wat er om je heen gebeurd, dit kan zelfs gevaarlijke situaties met zich meebrengen.

Er zijn vele voorbeelden te noemen waardoor je beter presteert wanneer je beter ziet of hoort. Jaarlijks controleren onze specialisten de ogen en oren van de spelers van Vitesse, natuurlijk de selectie van het eerste elftal maar ook de jeugdselectie. Dan weten wij tenminste zeker dat het niet aan het zicht of gehoor lag wanneer het minder goed gaat ;- )

Misschien herkent u het wel wanneer u in een drukke ruimte staat met veel geroezemoes, dat u het gesprek moelijker kunt volgen. Dit is natuurlijk aanleiding om uw gehoor te laten controleren. De meeste mensen gaan jaarlijks naar de tandarts, maar wie laat jaarlijks hun ogen en oren controleren? Bij ons u kunt u dit kosteloos laten nakijken. Het verminderen van het gezichtsvermogen merkt men niet snel op. Dat komt doordat dit meestal zeer geleidelijk gaat. Er kunnen echter situaties ontstaan waardoor u uzelf en anderen in gevaar kunt brengen, bijvoorbeeld in het verkeer. Bij ons kunt u uw gezichtsvermogen laten controleren. Met professionele apparatuur worden uw ogen getest en krijgt u een individueel advies. Zo nodig maken wij een fundusfoto, dat is een foto van het netvlies van het oog. Wel adviseren wij hiervoor een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Graag tot ziens in een van onze vestigingen.

Huessensche Poort Optiek, Langestraat 64, Huissen, 026 3251974, info@polmanopticiens.nl,
www.polmanopticiens.nl