Afbeelding
Foto:

Fysio Lingewaard laat je soepel en pijnvrij bewegen

HUISSEN - Fysio Lingewaard is een vertrouwde naam in de regio. De fysiotherapiepraktijk groeit en heeft inmiddels vestigingen in Doornenburg, Bemmel en Huissen. Op deze drie locaties kun je terecht met al je klachten aan het bewegingsapparaat. De drijfveer van de therapeuten van Fysio Lingewaard? Mensen van hun pijn en klachten afhelpen door professionele gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.

Soepel en pijnvrij bewegen. Eigenaar en fysiotherapeut Herman Vetsuypens over de praktijk. "Onze passie is ervoor zorgen dat mensen soepel en pijnvrij bewegen. Wij halen alles uit de kast om mensen weer fit te maken. Het helpt daarbij dat we een breed aanbod van behandelingen hebben. Naast algemene fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie, bieden we bijvoorbeeld ook revalidatie, shockwave, Dry Needling en echografie aan. En als het nodig is, dan duik ik met een patiënt het zwembad in. Zelf ben ik namelijk gespecialiseerd in hydrotherapie."

Topniveau

Vetsuypens is heel blij dat manueel therapeut Han Tijshen het team onlangs heeft versterkt. "Met zijn jarenlange topsportervaring bij N.E.C., hebben we met Han ontzettend veel kennis en ervaring in huis gehaald. Daar profiteren alle teamleden én patiënten van. Bij Fysio Lingewaard worden sporters en andere patiënten op topniveau behandeld."

Unieke rugtherapie in Huissen

Ook de nieuwe vestiging in Huissen is volgens Vetsuypens het vernoemen waard. "Hier bieden we naast de reguliere behandelingen ook een unieke rugtherapie aan. Belangrijk onderdeel van onze therapie is het OriGENE-rugtoestel. Wij zijn de enige praktijk in de gemeente Lingewaard met zo'n toestel. Het OriGENE-apparaat lijkt op een fitnesstoestel, maar is het absoluut niet. Het is een bijzonder fysiotherapeutisch apparaat waarmee we de afgelopen maanden al veel mensen van hun rugpijn hebben afgeholpen. Dat geeft een goed gevoel, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!"

Fysio Lingewaard, Vierakkerstraat 1 Huissen; Van Nispenlaan 2 Bemmel; Sint-Maartenstraat 5 Doornenburg. Centraal telefoonnummer voor afspraken: 026 2148155; info@fysio-lingewaard.nl; www.fysio-lingewaard.nl.