(foto: Magdalena Heijting)
(foto: Magdalena Heijting) Foto: MAGDALENA HEIJTING

Heb jij ook zo’n zin…

HUISSEN - Heb jij ook zo’n zin… om lekker op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van het zonnetje aan het water, kijkend naar de bootjes terwijl de kinderen als echte zeerovers het speelschip bestormen?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om u te mogen bedienen, op een veilige manier natuurlijk! Plof maar lekker neer na een flinke wandeling of fietstocht en kies bijvoorbeeld voor een huisgemaakte taart met (h)eerlijke Peeze cappuccino. Terwijl u kunt opladen, bieden wij voor uw elektrische fiets ook een oplaadmomentje zodat u de route weer verder kunt afleggen.

Helemaal nieuw ByWillem is de Picknick Cool-mand 'Ik Wil-lem!'. Via onze website kunt u een lunch- of borrelmand voor twee personen reserveren om mee te nemen naar een plekje waar wij jullie verrassen met de lekkernijen van ByWillem. In de maand juni stoppen wij er zelfs nog iets extra’s in. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.Bywillem.nl voor meer informatie!

Het hele team staat te trappelen… reserveer online een tafeltje om zeker te zijn van een plekje voor lunch, borrel of diner, dan zorgen wij voor de rest.

Onze openingstijden: woensdag tot en met zondag vanaf 10:30 uur en maandag 1 juni met champagne om het leven te vieren!

Looveer 3 Huissen; 026 7470011; info@bywillem.nl; www.bywillem.nl.