Afbeelding
Foto:

Grandcafé Nr19 weer geopend

GENDT - “Was het maar waar”, zegt Sam Meeuwsen, eigenaresse van het onlangs gerestylede Grandcafé in Gendt. Toch zitten zij en haar team niet stil. Zodra de richtlijnen van RIVM het toelieten is het eetcafé zich met succes gaan richten op afhaalmaaltijden.

De hele week kunnen mensen via de site www.grandcafenr19.nl bestellen én afrekenen waarna het gerecht in het weekend klaarstaat. Ook bezorging in de omgeving is in overleg mogelijk middels een speciaal ingehuurde fietskoerier.

Naast de reguliere gerechten zijn er ook speciale acties. Zo zal er een pinkstermenu komen en zal er straks in juni een stoere vaderdagbox klaar staan. Ook houdt het team van innovatie. Zo is dit hemelvaartweekend de 'Sushi-poke-bowl' gelanceerd. Een schaal met al het lekkere wat sushi te bieden heeft. Geen visliefhebber? Geen probleem, er is ook een vlees- en een vega-variatie. “Het was de bedoeling om dit gerecht alleen met Hemelvaart te brengen”, zegt Sam, “maar ook hier is de vraag is zo groot dat het voorlopig nog maar even op de kaart blijft staan.”

Wanneer het eetcafé de deuren van haar terras en restaurant weer volledig opent, hangt uiteraard af van de RIVM-richtlijnen, maar tot die tijd staat het Grandcafé Nr19-team voor u klaar. Grandcafé nr19, Dorpstraat 19, Gendt.