Afbeelding
Foto:

Brasserie Bloem
weer open

BEMMEL - Op 1 juni is het zover: Brasserie Bloem in Bemmel heropent haar deuren. Ruim twee maanden konden de koks en assistent-medewerkers geen gasten ontvangen, maar nu mag het weer. Het wordt gevierd met een feestelijke heropening. “We kijken uit naar mooiere tijden”.

De afgelopen maanden zaten de mensen van Bloem niet stil, vertelt chef-bediening Nikky Arends. “We werkten hard aan een vernieuwde menukaart. Vanaf nu kunnen onze gasten op vrijdag en zaterdag zelfs komen dineren. We zijn op die dagen geopend tot 22.30 uur. We zijn sterker dan ooit en heel enthousiast om het onze gasten naar de zin te maken.”

Tijdens de sluiting zijn ook alle zaken aangepakt om aan te sluiten bij de nieuwe voorschriften, zodat iedereen veilig kan komen genieten op het terras en in het restaurant. “Voorlopig gaan we ook door met onze afhaalkaart. Ook de afhaalboxen op speciale dagen blijven we aanbieden. Zo kunnen mensen die nog niet van huis willen of kunnen tóch van de Bloem-gerechten genieten.”

Voor de mensen van Brasserie Bloem betekent de heropening dat er een lastige tijd wordt afgesloten. “Samen met onze gasten kijken we uit naar mooiere tijden.”

Brasserie Bloem, Markt 34, Bemmel; 0481 842384.