Afbeelding
Foto:

Team Big Fish heeft zin in het terrasseizoen

HUISSEN - Na weken poetsen en klussen, hebben we dinsdag eindelijk officieel te horen gekregen dat Big Fish maandag 1 juni om 12.00 uur ook haar deuren weer mag openen. En wat hebben wij daar zin in. Wat normaal heel vanzelfsprekend was, zoals bijvoorbeeld de kleine gesprekjes, miste je nu opeens heel erg.

Uiteraard met een aantal regels om ieders gezondheid te behouden. Ook bij ons moet er voor binnen gereserveerd worden en reserveren kan alleen op de dag zelf, of telefonisch of aan de deur. Op het terras reserveren we niet. Wel zullen wij met elke gast een controle gesprek aangaan inzake de gezondheid. We gaan ervan uit dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt, zodat we allemaal veilig en vooral gezellig kunnen genieten binnen en op het terras.

Ook verruimen we vanaf 1 juni onze openingstijden en gaan we zeven dagen in de week open. Zondag en maandag vanaf 11.00 en dinsdag tot en met zaterdag zelfs vanaf 10.00 uur. In de ochtend kan men dan even rustig genieten van een lekker kop koffie en/of een taartje. Vanaf 11.00 uur kan er geluncht worden en dat kan tot 16.00 uur. Tot 17.45 uur kan er zelfs ook soep en salades besteld worden. Maar vergeet niet de gezellige borrel met bijbehorende borrelhapjes.

En nu maar hopen op mooi weer… Tot snel! Team Big Fish.