(foto: Brenda Beumer)
(foto: Brenda Beumer) Foto: Brenda Beumer

Buitenpoort Catering breidt uit
met take-away- & pop-uprestaurant

HUISSEN - Buitenpoort Catering heeft haar horeca-activiteiten uitgebreid met take-away en bezorgservice. Tevens wordt vanaf 1 juni in samenwerking met Landgoed Westerbouwing een pop-uprestaurant op deze unieke locatie in Oosterbeek geopend.

Deze bijzondere periode vraagt om een pro-actieve, creatieve opstelling om u als gast te laten genieten van al het lekkers dat Buitenpoort Catering te bieden heeft! Inmiddels hebben wij al velen mogen verrassen met onze ontbijtboxen, BBQ-boxen en take-away maaltijden Italian Style. De boxen en take-away maaltijden zijn eenvoudig te bestellen via www.buitenpoort.nl.

Landgoed Westerbouwing en Buitenpoort Catering openen vanaf 1 juni haar deuren voor een pop-uprestaurant Westerbouwing. Een historische locatie, gelegen in de bossen met prachtig uitzicht over de Rijn. U kunt hier overdag op het terras genieten van een drankje met lunch en/of borrelhap. In de avond, uitsluitend op reservering, is Landgoed Westerbouwing de plek om culinair verwend te worden. Met een beperkte capaciteit in een knusse setting, kortom reserveer snel op 06 47 06573.        

"Gelukkig zijn de vooruitzichten optimistisch en we hopen na 1 juni weer uw trotse catering-partner te mogen zijn voor het organiseren van een onvergetelijk feest, zakelijk event of trouwerij op één van onze prachtige locaties, uiteraard met de veiligheid en richtlijnen door de RIVM opgesteld."


Buitenpoort Catering 0481 451120, info@buitenpoort.nl, www.buitenpoort.nl. Reserveringen Restaurant Westerbouwing 06 47306573.