Afbeelding
Foto:

Grandcafé Barend is dé plek in Huissen voor gezelligheid, genieten en lekker eten en drinken

HUISSEN - De chef-kok van Grandcafé Barend werkt met de beste ingrediënten veelal van plaatselijke versleveranciers. Puur en het liefst biologisch om een voortreffelijke smaakbeleving te geven.

We bereiden vooral traditionele gerechten, maar met een eigen twist. Van onze liefde voor het Waddeneiland Terschelling laten we graag proeven. Jou en je gezelschap een moment van genieten geven. Daar doen we het voor."

"Corona is voor ons een periode van bezinning geweest. Grandcafé Barend heeft een sociaal karakter. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van De Betuwe Dagbesteding willen wij binnenkort daarom een prominentere plek in ons grand café geven. Zij gaan doen wat ze leuk vinden: de lekkerste Barend appeltaart én koekjes bakken. Eveneens het bereiden en bezorgen van fijne broodjes. We bruisen dus van de ideeën."

"Binnenkort openen we ons deuren weer: vooralsnog van donderdag tot en met zaterdag voor een borrel en het diner. Vooraf telefonisch reserveren of via de website is noodzakelijk. Houd Facebook.com/barendhuissen in de gaten, daar laten we exact weten wanneer we weer openen. Meer weten? Kijk op www.grandcafebarend.nl of bel 026 2222019.