Huissenverbindt: ook voor ondernemers?

Algemeen

HUISSEN - Huissenverbindt: ook voor ondernemers? Ja natuurlijk - graag zelfs! Ondernemers zijn schakels in de samenleving die volop verbinden. Er zijn ondernemers die we dagelijks ontmoeten bij het doen van onze boodschappen. Andere ondernemers hebben we waarschijnlijk nooit in ons leven nodig. Bijvoorbeeld een Huissense firma die langdraaiwerk van 3 tot 36 mm levert. 

Huissenverbindt wil ook voor  ondernemers het lokale platform zijn. Niet om hun aanbiedingen te adverteren maar om te laten zien wat ze doen, maken, adviseren of verkopen. En om belangrijke mijlpalen te tonen. Denk aan uitbreiding of de aanschaf van een nieuwe machine. Vertel over het feestelijk uitluiden van een waardevolle stagiaire.
Maak een bericht over die besparende werkmethode van een werknemer, over de overdracht van het directeurschap. Zo informeer en inspireer je (toekomstige) klanten, (toekomstige) werknemers en andere lokale ondernemers. Kortom, het gaat over alles wat je als ondernemer verbindt met je omgeving.

Plaats gratis berichten over je onderneming op Huissenverbindt 

Wil je gratis berichten over je onderneming delen op de site? Maak in drie stappen je eigen pagina van het bedrijf: 1. Ga naar www.huissenverbindt.nl. 2. Schrijf je bedrijf in. 3. Plaats berichten, activiteiten of initiatieven. Een foto bij het bericht zorgt ervoor dat het meteen op de voorpagina wordt geplaatst. 

Vragen of ideeën?  Neem contact op met de buurtverbinders: contact@huissenverbindt.nl..