Afbeelding
Foto: Lian Steenhof

Angerse Kerk doet mee aan Lentekriebels

Algemeen

ANGEREN - Op zondag 7 april doet het kleine kerkje aan de dijk in Angeren weer mee aan ‘de Lentekriebels’ in Angeren. Dat doen ze samen met de protestantse kerken van Gendt-Doornenburg, Bemmel, Lent, Oosterhout en Ressen-Doornik.

In januari hebben de kerken weer een goed doel uitgekozen van de vele projecten die Kerk in Actie in de wereld ondersteunt. De komende jaren ondersteunen wij enkele projecten in Moldavië. We beginnen met de zorg voor ouderen in Moldavië. Dat dit hard nodig is, ziet u soms wel eens op de tv. Moldavië is het armste land van Europa.     

Het kerkplein wordt omgetoverd tot een plein met verschillende kraampjes, waar u onder andere koffie met gebak kunt kopen of kunt genieten van heerlijke poffertjes, die ter plekke gebakken worden. In de kerk zal ook nog een optreden verzorgd worden door het zeemanskoor ‘Schip Ahoy’. De gehele opbrengst van dit van de collecte aan het eind is bestemd voor ons project in Moldavië, evenals de opbrengst van de kramen buiten. Het plein en de kerk zijn open van 11.00 - 17.00 uur. Iedereen is welkom! Zorgt u wel voor contant geld? We hopen natuurlijk op prachtig weer!