Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten stropen de mouwen op
Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten stropen de mouwen op

Handen uit de mouwen voor Rubén en Michiel

Tweede Boerderij De Lande in Babberich

HUISSEN/BABBERICH – Acht jaar geleden begonnen Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten een avontuur met het openen van een restaurant aan de Karstraat naast Jansen Wonen in Huissen. Na een succesvolle start besloten ze nu hun horizon te verbreden en een tweede vestiging te openen in Babberich.

De twee ondernemers, met elk 25 jaar ervaring in zowel de horeca als het bedrijfsleven, bedachten voor Boerderij De Lande een multifunctioneel horecaconcept. Ruben is verantwoordelijk voor het gastheerschap, terwijl Michiel de scepter zwaait in de keuken. 

"We zijn een allround restaurant waar we ook pannenkoeken serveren. Anders dan het traditionele pannenkoekenrestaurant, waar je snel een pannenkoek komt verorberen, onderscheiden wij ons met dit concept. Over elk detail is nagedacht: van het beslag voor de pannenkoeken tot aan de comfortabele stoelen. Ons doel is om de gasten een beleving te bieden," aldus Rubén.

Na het succes in Huissen is het tijd voor een tweede avontuur. Het nieuwe restaurant in Babberich, gevestigd in het voormalige pand van De Stempel, belooft dezelfde gezellige sfeer, comfort en menukaart als de vestiging in Huissen. "We willen een gelegenheid creëren waar ouders kunnen genieten en kinderen óók heerlijk kunnen spelen. Alleen op een andere locatie, prachtig gelegen aan de dijk," voegt Michiel toe. Met binnen 130 zitplaatsen en buiten in de prachtige tuin kunnen ze in totaal ruim driehonderd gasten verwelkomen. "Het zal zo ingericht zijn dat ook groepen snel kunnen aanschuiven."

Net als bij de opening van hun eerste vestiging steken Rubén en Michiel ook nu weer zelf de handen uit de mouwen. Ze werken zij aan zij met de aannemer om hun tweede Boerderij De Lande in Babberich te realiseren. Eind april is de richtdatum om de deuren te openen voor het publiek.

Boerderij De Lande, Emmerichseweg 4, Babberich.
Boerderij De Lande, Karstraat 91, Huissen; 026 – 213 50 54;
www.boerderijdelande.nl; info@boerderijdelande.nl.