Afbeelding
Foto:

Gezellig paasweekend op zaterdag 30 maart en maandag 1 april (2de paasdag)

Voorjaar bij Tuincentrum De Pas

GENDT – Dit weekend staan we weer graag voor jullie klaar in ons fleurige tuincentrum. We ontvangen iedereen met koffie/thee en iets lekkers, en je kunt ook genieten van diverse proefrijtjes van onze eigen kruiden- en groenteplanten.

Het mooie van het voorjaar is dat alles in uw tuin weer tot leven komt. En dan wil je natuurlijk graag dat de tuin en het terras er mooi bij staan. Bij De Pas vind je een ruim assortiment bodembedekkers, eenjarige maar ook vaste planten. Daarmee kun je ook mooi de potten vullen. Profiteer nu van de vaste plantenactie: twaalf vaste planten voor vijftien euro. Er is keuze uit ruim 60 verschillende soorten vaste planten!

De prijzen zijn klein maar het assortiment is groot. Of je nu op zoek bent naar bomen, sierbeplanting, perkgoed of een mooie buitenpot/mand, met zoveel keuze vind je vast en zeker wat je zoekt. En kom je er zelf niet helemaal uit, vraag dan gerust advies. De Pas staat bekend om de lage drempel en om de grote klantvriendelijkheid van het team. Sabine en Vincent zijn samen al jaren het gezicht van Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Pas. Samen met hun team staan zij graag voor je klaar om je te adviseren over je tuinindeling of plantenkeuze. Kom je al gauw, dan kun je ook nog profiteren van al het mooie tuinvoordeel! Je bent van harte welkom aan de Angerensestraat 46 in Gendt. www.tuincentrumdepas.nl.