Afbeelding
Foto:

Ook deze VW ID. Buzz Cargo met enkel Rijbewijs B te rijden

LingewaardVerhuur biedt nu ook
elektrisch vervoer aan!

HUISSEN – Voor ondernemers en particulieren die snel en betrouwbaar vervoer nodig hebben, heeft LingewaardVerhuur dé oplossing. Gevestigd op het industrieterrein Bergerden, biedt het bedrijf een breed scala aan voertuigen, van bakwagens tot bestelwagens. En nu introduceren ze een nieuwe toevoeging aan hun vloot: de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo, beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere huurders, en dat met slechts een B-rijbewijs!

Sinds 2008 biedt LingewaardVerhuur al bakwagens te huur aan, en hun wagenpark is inmiddels uitgegroeid tot vijftien voertuigen, waaronder bussen, bestelwagens, en zelfs een negen-persoonsbus voor groepsuitjes. En voor ondernemers die op zoek zijn naar milieuvriendelijke oplossingen, biedt de ID. Buzz Cargo de perfecte combinatie van efficiëntie en duurzaamheid.

De Volkswagen ID. Buzz Cargo, bekroond als de International Van of the Year 2023, biedt niet alleen een ruime laadruimte en een maximaal laadgewicht van 650 kg, maar ook een indrukwekkende actieradius van 424 km. Met zijn geslaagde vormgeving, comfortabele rijervaring en lage kilometerkosten is het een ideale keuze voor bedrijven die willen investeren in groenere transportoplossingen.

Reserveren bij LingewaardVerhuur is eenvoudig en flexibel via hun website, waar klanten 24/7 toegang hebben tot het reserveringssysteem. Bovendien biedt het bedrijf een scala aan hulpmiddelen en verhuismateriaal, van steekwagens tot rolcontainers, waardoor ze een one-stop-shop zijn voor al uw transport- en verhuisbehoeften.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.lingewaardverhuur.nl of bezoek hun locatie aan de Hortensialaan 4, Huissen. U kunt ook contact opnemen via 026 3256077 of info@lingewaardverhuur.nl.