Project Doesburg Keuken en Keukens
Project Doesburg Keuken en Keukens

Keuken en Keukens de keukenshowroom bij U thuis

Algemeen Zaken Nieuws

Bla, bla hier, bla bla daar. Verkopers die U gouden bergen beloven. Heeft U ook  geen zin om alle showrooms af te struinen ? Dan bent U bij Keuken en Keukens aan het goede adres. De keuken uitzoeken in Uw eigen omgeving. Want waar kan het keukenadvies uiteindelijk het best worden gegeven ? Natuurlijk bij U thuis.

In alle rust de keuken laten inmeten, de wensen op papier zetten en materialen uitzoeken. En een mooie realistische 3 D weergave van Uw nieuwe keuken. Frits Reijmers weet wat het is om in showrooms te werken. "Jaren gedaan en uiteindelijk staat de keuken, zoals de klant die wil, nooit in de showroom. Want de klant is geen eenheidsworst en geen enkele ruimte is hetzelfde".

"Met deze werkwijze kan ik mijn creativiteit en passie voor keukens kwijt. Daarnaast begeleidt je het project van A tot Z. Daardoor ben ik erg betrokken bij de klant en ga je voor het hoogste eindresultaat. Het mooie is dat de prijs ook nog eens super aantrekkelijk is omdat ik geen kosten heb. Een win-win situatie dus."

Keuken en Keukens werkt regionaal. Dus Lingewaard, Arnhem, Nijmegen en omstreken. Dan kan de beste service worden gegeven. Interesse ? Bekijk de site www.keukenenkeukens.nl en maak geheel vrijblijvend een afspraak via de mail: info@keukenenkeukens.nl of bel met 06-34314684.

Uitgelicht

Digitale krant