Afbeelding

Optreden Heisterkoor Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 30 augustus om 12.00 uur zal het Heisterkoor onder leiding van dirigent Bram Versteegen en pianiste Carmen Poos optreden tijdens de opening van de Minkhof, gelegen aan de Molenwei in Bemmel. De Minkhof is bedoeld voor de oudere inwoners van de gemeente Lingewaard om hen uit hun isolement te halen. Daarom zal het Heisterkoor ook belangeloos optreden tijdens deze opening omdat het dit initiatief van harte ondersteunt.

De leden van het Heisterkoor zullen dan een aantal nummers laten horen, onder andere een vierstemmige koorversie van Oceaan van de band Racoon.

Dit buitenoptreden vraagt de nodige voorbereiding, daarom zullen zij al een aantal keren op deze locatie gaan repeteren, zodat ze tijdens de opening een spetterend optreden kunnen neerzetten. Het wordt gewaardeerd als belangstellenden in de gelegenheid zijn om te komen luisteren.

"En mocht zingen ook uw hobby zijn en u bent nog op zoek naar een gezellig en enthousiast koor dat ook voor mooie muziek en klank gaat, kom dan een keer vrijblijvend met ons meezingen op woensdagavond van half 8 tot 9 op het OBC De Heister. Heeft u nog vragen kijk even op www. Heisterkoor.nl of neem via de site contact op met voorzitster Martina Tittse email: familietittse@kpnmail.nl.

Uitgelicht

Digitale krant