Afbeelding

Goede start voor beginnende voetbalmeisjes

Algemeen

BEMMEL - In juni kwam er uiteindelijk uitsluitsel. Na enkele vriendinnenmiddagen bij SCB, kwamen er wat nieuwe aanmeldingen bij voor een meidenelftal. Samen met wat meiden die al voetbalden bij de gemengde teams kwamen we al gauw op genoeg dames voor een team.

Na enkele trainingen en twee oefenwedstrijden kwam het er afgelopen zaterdag dan eindelijk van... de eerste competitiewedstrijd! Twijfel werd gezaaid na aankomst in Ochten; het leek een zeer ervaren groep met hele grote tegenstanders.

Na opbeurende woorden, een schouderklopje en een we gaan ervoor door de coaches werd de wedstrijd gestart. Al gauw bleek dat de schouders weer omhoog gingen en het zelfvertrouwen groeide… de kracht van de tegenstanders viel best wel mee.

Helaas scoorde Uchta na rust al snel 1-0. En dan komt de kracht van deze groep naar voren; zo kort pas bij elkaar maar toch het doorzettingsvermogen en het enthousiasme voor de sport en voor elkaar maakte het dat het snel draaide en na enkele mooie acties kwam daar de gelijkmaker.
Doorgaan... dat was de doelstelling en dat resulteerde in een verdiende 1-2, meteen de einduitslag!


"Ben jij of ken jij een meisje tussen negen en dertien jaar oud, die ook graag wil voetballen en deel wilt uitmaken van een enthousiaste groep meiden?
Kom eens kijken op een van de trainingen! Misschien vind je het leuk genoeg om je ook aan te melden! We trainen op maandag en woensdag van 18.00 tot 19.15 uur."

Uitgelicht

Digitale krant