Open dagen bij De Minkhof

Algemeen

BEMMEL – Ter kennismaking houdt De Minkhof weer vier open dagen. Vanaf zaterdag 28 februari worden op de vier laatste zaterdagen van februari, maart, april en mei weer open dagen gehouden om de bewoners van Lingewaard en omgeving kennis te laten maken met het unieke concept van De Minkhof.

Op zaterdag 28 februari vindt in De Minkhof de eerste open dag plaats in een rij van vier. Tijdens open dagen kunnen bezoekers uitgebreid kennis nemen van alles wat er in en om De Minkhof is te doen. De Minkhof, leef- en doeboerderij, is een ontmoetingsplek voor alle senioren van de gemeente Lingewaard en omgeving! Lekker actief bezig zijn met binnen- en/of buitenactiviteiten en de mogelijkheid voor een lekkere zelfgemaakte maaltijd tussen de middag! De Minkhof is elke woensdag en vrijdag geopend van 09.30 tot 16.00 uur.

Aanstaande zaterdag opent De Minkhof van 10.00 tot 13.00 uur haar deuren voor alle belangstellenden uit de regio. De Minkhof is gevestigd aan de Molenwei 57 in Bemmel.(aan het eind van de Flierenhofstraat bij de dijk). De volgende open dagen zijn op zaterdag 28 maart, 25 april en 30 mei.

Meer informatie over De Minkhof staat op www.minkhof.nl.

Uitgelicht

Digitale krant