Geslaagd Guijt Beachvolleybaltoernooi op zaterdag en zondag tijdens het Kersenfeest

Algemeen

GENDT - Op het door K3 Delta versterkte perfecte zand werd op zaterdag en zondag op drie velden het Guijt Beachvolleybaltoernooi gespeeld tijdens het Kersenfeest in Gendt.

Op beide dagen werd onder voor beachvolleybal uitstekende weersomstandigheden om diverse prijzen gestreden. Ondanks de verbouwing van Providentia, maar met medewerking van de Gemeente Lingewaard, de aannemers Spoeltman en Niënhaus, Schouten groencultuur, kon het toernooi toch op de bekende locatie plaats vinden.

Voor de zaterdag hadden zich drie miniteams aangemeld. Zij speelden onderling een competitie. De volgende groep waren zes aspirantenteams. Eerste werd het team van de Beach Babes van Shirley Bisseling, tweede de Beach Ballers, derde de Beach Girls.

De categorie tot 21 jaar was een poule met acht teams. Hier was het team Beun FC de absolute winnaar met 24 punten. Tweede werd Atepatjo met 24 en derde Knalbufissa met 22 punten.

Op de zondag wordt altijd gestreden om de grote Guijt wisselbeker. De winnaar van vorig jaar, De Cherry Hoors, was verhinderd. Er hadden zich negentien teams aangemeld die in een onderlinge competitie gingen uitmaken wie er op het eind van de dag de eerste prijs in de wacht zou slepen. Er werd in drie poules gespeeld. De eerste plaats ging naar de Beach Boys, tweede werd Setash, derde Beach Smachers en vierde FC Flespompoen.

Om zes uur werd op beide dagen door de Kersenkoningin weer de prijzen samen met de kersen voor ieder team uitgereikt.

Uitgelicht

Digitale krant