Afbeelding

Met Voorbedachten Rade

Algemeen

HUISSEN - Koperen Kees laat zich van een hele andere kant zien in de voorstelling ´Met Voorbedachten Rade´, een spannende theaterbewerking van regisseur Erwin Teering, die vanaf oktober in Theater Kees te zien is.

De ex-gedetineerden Victor en Rico ontvoeren de 25-jarige miljonairsdochter Laura Temming. Met deze kidnapping willen zij de slag van hun leven slaan. Als Laura op klaarlichte dag in een bestelbus wordt meegesleurd en wordt vastgehouden in een geluidsdichte flat kan zij geen kant op. Terwijl de onderhandeling over het losgeld met Laura's rijke vader start, verandert de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers in hoog tempo.

Waarom vallen de ogen van de ex-gedetineerden op Laura? Gaan Victor en Rico er met het geld vandoor en overleeft Laura de ontvoering? Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer? Met dit verhaal laat Koperen Kees je op het puntje van je stoel zitten!

De uitvoeringen zijn op 16, 17, 23, 24, 30 en 31 oktober om 20:00 uur, en zijn te zien in Theater Kees aan Kampstuk 23 in Huissen.

Op maandag 31 augustus opent de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Theater Kees. Vanaf dan zijn ook voor deze voorstelling kaarten te verkrijgen. Tickets kosten 8,50 euro per stuk en zijn te bestellen via www.theater-kees.nl.

Uitgelicht

Digitale krant