Afbeelding

Zaterdag Oordupkesfestival De Roskam De Blauwe Pony '81: Neie Vulles ien de Stal!

Algemeen

BEMMEL - Traditiegetrouw gaat De Blauwe Pony ’81 het seizoen van start met haar beroemde Oordupkesfestival of te wel het ODF. Op zaterdag 28 november wordt voor de 34e keer het Oordupkesfestival van de Blauwe Pony gehouden en het belooft weer een spektakel van jewelste te worden.

Voorafgaande aan de 'strijd' zal echter de Presidentswisseling plaatsvinden. Marcel Leijser, gedurende vijftien jaren het gezicht van De Blauwe Pony ’81, zal deze avond afscheid nemen en zijn scepter overdragen.

Naar verwachting zullen ze in De Roskam weer 'met de benen buiten hangen' en met artiesten zoals: Menno J en de Pins, winnaars ODF 2014, De Toekie Girls, Flirtie Toepers, de Bon-Bonnetjes in Rosso, de Piejassen, Vengacarnaval en de Stamgasten, kan het niet anders dan dat het weer een spetterende avond gaat worden.

Wie gaat er door naar de Barrage tijdens de Pronkzitting van de Blauwe Pony op zaterdag 30 januari? Voor wie kiest het publiek en kan met de Publieksprijs naar huis? En voor wie, o wie, is de Belofte (aanmoedigingsprijs)? Kom dat zien, kom dat zien en breng uw stem uit!

Zaterdag 28 november 34ste Oordupkesfestival C.V. De Blauwe Pony '81 De Roskam Bemmel. Aanvang programma 20.11 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden 7,50 euro.

Uitgelicht

Digitale krant