Met of zonder warmtepomp.
Met of zonder warmtepomp. Foto: W.J. de Bruin

CV-ketel vervangen of warmtepomp?

Algemeen

HUISSEN - Op maandag 22 april organiseert bewonerscoöperatie Duurzaam Zilverkamp een tweede EnergieCafé in de ‘Kuul’ Wagenweg 12e in Huissen.  Inloop 19:00, start 19:30 uur. Inwoners van De Zilverkamp kunnen zich hiervoor aanmelden via https://www.duurzaamzilverkamp.nl/contact.

“In deze bijeenkomst borduren we voort op de eerste bijeenkomst waarin verschillende duurzaamheidsmaatregelen aan bod zijn gekomen. Dit keer gaan we in op de vraag:  “Mijn CV-ketel moet vervangen worden, hoe doe ik dat duurzaam?” .  Bijzondere aandacht besteden we hierbij aan de mogelijkheden en de benodigde maatregelen voor de aanschaf van een warmtepomp.

Heeft u vragen over maar ook uw twijfels bij verduurzamen en de oplossingen daarbij, breng ze mee en we praten er samen over en met onze deskundigen.  Wanneer u deze avond niet kunt bijwonen, kunt u een beroep doen op het Energieloket Lingewaard waar wij nauw mee samenwerken. Zie datums en tijden op https://www.lingewaardenergie.nl voor bezoek aan de inloopmiddagen voor gratis advies in het Informatiepunt in het Zilverhuus. 

In het EnergieCafé praten we op een ongedwongen manier met elkaar en de werkgroep DZ over duurzaamheid, de mogelijkheden, over oplossingen en techniek maar ook over kosten, terugverdientijd en argumenten voor en tegen. De toegang is vrij. Maar meld je even aan op https://www.duurzaamzilverkamp.nl/contact.. 

Uitgelicht

Digitale krant