Word ook vrijwilliger bij BJK

Algemeen

BETUWE - Stichting Betuwse Jeugdkampen organiseert al 64 jaar kampweken voor de jeugd. Dit jaar wordt het 65e jaar aangetikt, waarin enkele honderden kinderen dé vakantie van hun leven beleven. 

Wil je ook mee? Heb jij of je ouder(s) nog geen plannen voor de zomervakantie? Ga dan een week mee met de Betuwse Jeugd Kampen. De Betuwse Jeugdkampen heeft (qua leeftijd) zes verschillende zomerkampen. Deze zijn verdeeld over de zes weken zomervakantie van regio Midden Nederland. Op www.betuwsejeugdkampen vind je alle informatie over de kampen, het aanmelden enzovoort.

Vrijwilligers

Vrijwilligers vanaf 18 jaar, die zich een week lang willen inzetten voor een groep kinderen zijn ook van harte welkom om zich als leiding in te zetten voor een groep kinderen voor wie de kampweek dé vakantie van het jaar is. Houd je van uitdaging en avontuur, kinderen én van de natuur? Dan zit je als vrijwilliger/leiding helemaal goed bij Stichting Betuwse Jeugdkampen. Op www.betuwsejeugdkampen staan hele leuke (vrijwilligers)vacatures, vind je de contactgegevens en lees je alles over Stichting Betuwse Jeugdkampen.

Uitgelicht

Digitale krant