Wethouder Hubers feliciteert spelers van damvereniging VBI.
Wethouder Hubers feliciteert spelers van damvereniging VBI. Foto: DVVBI

Reünie damvereniging VBI bij haar 90-jarig bestaan

Algemeen

HUISSEN - Zondag 14 april hield damvereniging VBI een reünie in verband met haar 90-jarig bestaan. De bijeenkomst werd door ruim 50 belangstellenden goed bezocht en werd alom als zeer geslaagd beoordeeld.

Voorzitter Jos Stokkel stond in zijn openingsspeech stil bij de vele successen van de teams en individuele leden, maar ook bij de dieptepunten zoals het overlijden van diverse clubleden.
Vervolgens nam wethouder Nick Hubers het woord. Hij huldigde het eerste team voor het behalen van de 15e landstitel en het tweede team voor het behalen van het kampioenschap in de Hoofdklasse. Alle spelers ontvingen een kleine presentie van de Gemeente.

Na een korte pauze gaf grootmeester Johan Krajenbrink een lezing van ruim een half uur. Daarin behandelde hij diverse aspecten van het positie- en combinatiespel van onze mooie sport. In de pauze werden de borrelhapjes voortreffelijk verzorgd door hoofdsponsor VBI.
Na de pauze volgde een door Willem Hoek in elkaar geknutselde pubquiz. De 15 vragen gingen uiteraard over de historie van de club. De leden van het winnende team ontvingen allen een poster van het eerste team in verband met het behalen van de 15e landstitel. Daarna was het nog lang gezellig en gingen de deelnemers tevreden huiswaarts.

Uitgelicht

Digitale krant