MCKO Doornenburg nodigt enthousiaste motorrijders uit voor kennismakingsrit

Algemeen

DOORNENBURG - Op 9 april zal motorclub MCKO in Doornenburg een speciale kennismakingsrit te organiseren. Iedere motorrijder is van harte welkom mee te rijden, om zo de club te leren kennen.

Ieder jaar organiseert de Doornenburgse motorclub deze speciale rit voor niet-leden. Vrijwel elke editie leren ze zo kennismaken met nieuwe motorrijders uit de omgeving. Voorop staat dat het niet uitmaakt wat voor een merk of type motor bezit. Dat geldt ook voor de rijder zelf. Binnen de club rijden sportievelingen, toerfanaten, vrouwen, zijspannen, jonge en oude mensen.

Om half 10 rijden de leden weg, in de richting van Duitsland. Er is zowel een rit van ongeveer 150- als 200 kilometer beschikbaar voor navigatiesystemen. Wil je de route van de rit eerder ontvangen? Mail dan naar toercommissie@mcko.nl.

Aangezien de route over het algemeen in kleinere groepjes wordt gereden, is er voor ieder type rijder een kans om aan te haken. Sportief, toeren of met een zijspan: alles is mogelijk. Dus ben je op zoek naar een leuke groep mensen die zich het liefst op twee of zelfs drie wielen voortbewegen? Zorg dan dat je rond te klok van 09:00 uur bij het clubhuis van MCKO aan het Vijzelpad 13 (6686 BV) bent, waar je welkom geheten wordt door de leden. Koffie of thee staan voor je klaar!

Uitgelicht

Digitale krant