Afbeelding

Eigenaren Kwekerij 't Kleintje hebben een groot hart, 'Laten we elkaar helpen en lief zijn voor elkaar'

Algemeen

HUISSEN – Dat er maatregelen zijn getroffen, zodat u ook bij Kwekerij 't Kleintje zonder risico voor uw gezondheid planten kunt halen, is vanzelfsprekend. Toch gaan eigenaren Ewelina en Henk Wagener nog een stapje verder.

“Indien gewenst, staan we dit jaar ook buiten de gebruikelijke openingstijden graag klaar voor onze klanten. Gewoon even bellen om een afspraak in te plannen”, vertelt Ewelina hartelijk. “Zo bieden we de meest kwetsbare groepen zoals senioren, de mogelijkheid om in alle rust planten te komen uitkiezen. Daarnaast kunnen we ons ook voorstellen dat mensen die nu fulltime in de zorg werkzaam zijn, ook graag van deze service gebruik willen maken en dat kan natuurlijk! Laten we vooral nu elkaar helpen en lief zijn voor elkaar, dat geeft ieders leven kleur”, zegt ze oprecht begaan.

En kleuren... die zijn er bij Kwekerij 't Kleintje natuurlijk in overvloed! Bekende kleuren zoals de blauwe lavendel, maar ook de bijzondere witte lavendel gaat er over de toonbank. Enthousiast reageert Ewelina: “Dit seizoen hebben we ook prachtige nieuwe kleuren Surfinia's (hangpetunia's) gekweekt.” Kwekerij 't Kleintje biedt keuze uit ruim 200 soorten perkplanten van eigen kweek. De balkonbakken met waterreservoir zijn bij velen ook dit jaar weer favoriet. Evenals de pyramidebakken, die desgewenst compleet gevuld verkrijgbaar zijn. Nieuw in het assortiment zijn kamerplanten inclusief mooie pot zoals de Aloë Vera, de Monstera, de Sansevieria en de Cycasplant.

De deuren van Kwekerij 't Kleintje staan nog tot half juni voor u open. Dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur, zondags van 9.00 tot 16.00 uur en iedere donderdagavond nog een extra opening van 18.00 tot 21.00 uur. Komt u liever buiten deze openingstijden? Bel voor een afspraak: 06 51423338. Adres: De Geer 9 in Huissen. www.kwekerijhuissen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant