Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zomerlidmaatschap bij Tennisclub Bemmel

BEMMEL - Tennisclub Bemmel biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 5 maanden in de maanden mei t/m september, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Reserveren van banen gaan eenvoudig via onze eigen ClubApp. Na 30 september stopt het lidmaatschap automatisch, lid blijven kan natuurlijk ook!

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven (met meerdere personen is natuurlijk nog leuker). Kosten zijn €75,00 voor volwassenen en €35,00 euro voor jeugd t/m 17 jaar. Bij aanmelding krijgt men een blik ballen kado.

Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Michel Wigman, telefoonnummer 06-30392920 of e-mail sec@tennisclubbemmel.nl.

Meer berichten