Afbeelding

Straatspeeldag wint tweede prijs én publieksprijs Gerrit Jeurissen Stimulatiefonds

Algemeen

HUISSEN - Het was een avond die zijn wéérga niet kende. Het team van de Straatspeeldag is dan ook meer dan verheugd met het behaalde resultaat. Uit vele inzendingen met een maatschappelijke, culturele en sportieve achtergrond was het team van de Straatspeeldag uitverkoren als één van de drie genomineerden voor het winnen van een prijs vanuit het Gerrit Jeurissen Fonds uit Huissen.

Het Gerrit Jeurissen Fonds heeft als doelstelling 'het verhogen van de kwaliteit van de samenleving door financiële steun te verlenen aan projecten of doelen van algemeen maatschappelijk belang voor brede lagen van de samenleving, met een ideële en/of sociale strekking'. Het fonds heeft dan ook gemeend de Straatspeeldag in dit kader te
nomineren.


Op woensdagavond 21 mei kon er niet alleen gestreden worden voor de 'Gerrit Jeurissen Award', maar ook werd er door ONS Accountants en Belastingadviseurs een publieksprijs ter beschikking gesteld. Tijdens de eerste editie van de Gerrit Jeurissen Award avond konden bezoekers stemmen op één van de presentaties van de genomineerden.

De Straatspeeldag is blij kenbaar te mogen maken dat zij als team deze publieksprijs in ontvangst hebben mogen nemen. Het winnen van zowel de tweede prijs van het Gerrit Jeurissen Fonds alsook het winnen van de publieksprijs ziet het team dan ook als een enorme stimulans om de Straatspeeldag nog jaren in Lingewaard voor de kinderen te (NIET COMPLEET!!!, mh) ???????

Uitgelicht

Digitale krant