Afbeelding

Kaartverkoop Herenzitting Gendt van start

Algemeen

GENDT - Op zondag 22 november wordt de dertiende herenzitting in Gendt gehouden in het totaal gerenoveerde Providentia. De verbouwing loopt nu ten einde, dit imposante gebouw zal passen in het beeld van de Herenzitting. Een pand met allure, dat op 12 september feestelijk geopend zal worden.

"In navolging op de berichtgeving 'Een nieuw jasje' kunnen we nu definitief zeggen dat de kaartverkoop voor de dertiende herenzitting van start gaat. Deze kaarten zijn te bestellen bij Han Derksen (06 51343807, handerksen@kpnmail.nl ) of Theo Aaldering (06 51765437 Th.aaldering@gmail.com)."

Op 22 november zal tijdens de 13-de Herenzitting weer een keur aan artiesten voorgeschoteld worden. Zoals gebruikelijk staan 'Lach, Dans en Zang' centraal. De herenzitting Gendt is een herenzitting met een knipoog, maar van de bezoekers wordt wel verwacht dat ze komen in een net pak, het liefst in een smoking. Elk jaar staat er ook een motto centraal. Een motto waaromheen de artiesten zullen acteren. Dit jaar zal dat zijn 'Hoe lang houdt u het vol?' doelend op het geweldige programma wat u voorgeschoteld zal worden.

Uitgelicht

Digitale krant