Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kerststal in kerkgebouw. (foto: Kerk Huissen centrum)
Kerststal in kerkgebouw. (foto: Kerk Huissen centrum) (Foto: Kerk Huissen centrum)

Huissen bij Kaarslicht in de stadskerk

HUISSEN - Ook dit jaar opent de kerk Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming, in het centrum van Huissen, haar deuren tijdens Huissen bij Kaarslicht op 14 december.

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in de kerk, welke dan geheel is aangepast aan de sfeer van deze avond. Voor iedereen is er iets te zien of te doen in de kerk. Onder de toren staat een wens kerstboom. Iedereen die een wens heeft om een naaste een bijzondere kerst te bezorgen, kan dit op een briefje schrijven en in de boom hangen. De Lokatieraad gaat zijn best doen om die wensen te vervullen.

Voor de kinderen is er een knutselhoek waar zij onder andere een ster kunnen versieren voor in de kerstboom. Er is gelegenheid om een kaarsje te ontsteken vooraan in de kerk. En onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u luisteren naar de klanken van onder andere het Non Kozakkenkoor, het koor Exotherm, de Stedelijke Muziekvereniging en het koor Feeling Good.

Opnieuw zal dit jaar er in de kerk weer een stand staan van de stichting Loop en werk met leuke kerstcadeaus waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel. En in de dagkapel kunt u mooie en bijzondere voorwerpen bezichtigen uit de kerken van de oude parochie De Levensbron.

Meer berichten