Afbeelding
zaken

De duurzame activiteit van het jaar?

Zakelijk

Tegenwoordig speelt het milieu een belangrijke rol. Ook bij activiteitenlocaties zien we dat klassieke voertuigen zoals de solex en de retro scooters steeds meer worden vervangen door elektrische voertuigen. Daardoor is de E-chopper tot leven geroepen. Deze E-chopper is een volledig elektrisch voertuig. Het voertuig is uitermate safe en geschikt als gave activiteit voor jubileumfeesten en personeelsfeesten in Twente.

De E-chopper kent vele pluspunten ten opzichte van de klassieke retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen zingen. Een ander belangrijk pluspunt tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de burgers maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper verhuurders zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt gespaard aangezien E-choppers geen uitstoot van onveilige stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor de burger en het milieu. 

Wanneer je de gave E-chopper reserveert, krijg je er een mooie en overzichtelijke routekaart bij zodat je niets mist van de geweldige omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1 of 2 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs. 

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een BBQ inclusief drankuitkoop bier, fris en wijn en eventueel een andere activiteit.

Het is van belang een goede locatie te kiezen voor het huren van de E-chopper, om niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Kom daarom naar locatie Het Schwarzwald. Wij beschikken over een grote voorraad E-choppers, de beste prijs-kwaliteitverhouding en een prachtige bosrijke route. Dit zorgt ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij ons aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website.

Uitgelicht

Digitale krant