Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kommil foo – Het beste van België in Bemmel

BEMMEL - Vrijdag 13 december staan er bij TOP twee Belgische toptalenten op het podium die al jaren kwaliteitstheater maken onder de naam Kommil Foo. Hun liederen, verhalen en sketches behoren tot het allerbeste in de cabaretwereld.

Een piano, een gitaar, een viool, hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Raf en Mich Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Met weinig creëren zij veel, dat tekent hun pure klasse.

Hun vorige show, Schoft, zorgde voor uitverkochte zalen in het hele land. Bezoekers waren na afloop ontroerd en ontdaan door de schoonheid en de kracht van de voorstelling. Het NRC kopte: “Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst” en het Parool schreef: “De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit”. Kortom, komt dat zien.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 25,00 euro per stuk (inclusief consumptie) en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten