Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pronkzitting 2019. (foto: Henk Sluiter)
Pronkzitting 2019. (foto: Henk Sluiter) (Foto: Henk SLuiter)

Vernieuwd programma pronkzitting Angeren

ANGEREN - Op zaterdag 18 januari is de jaarlijkse pronkzitting van A.K.G. De Narrenpoel uit Angeren.

De pronkzitting wordt gehouden voor Prins Michel de Onderwijzer en prinses Danielle, onder hun motto 'Wij zijn een open boek, met ons kun je lezen en schrijven'. Dit jaar zal er een vernieuwd programma zijn. De pronkzitting begint eerder dan voorgaande jaren. Het programma start om 19.41 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Er is deze avond een boordevol programma met artiesten veelal uit Angeren. Op deze avond zullen er buutreedners zijn die hun sketches op ludieke wijze brengen. Ook zullen onder andere dansgarde The Stars en dweilorkest de Deurdweilers optreden. Tevens zullen er nieuwe artiesten het podium betreden. Het wordt een gevarieerde avond, met zang, dans, muziek, buutreedners en nog veel meer.

Nieuw! Aansluitend aan de pronkzitting zal er een afterparty zijn. De muziek wordt dan verzorgd door DJ Guus. "Kom gezellig meefeesten op het eerste afterpronkfeest." De pronkzitting en het afterpronkfeest wordt gehouden in het Dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren. Dit jaar zal de entree gratis zijn, voor de hele avond! "Zorg dat je om 19.41 uur aanwezig bent om niets van dit geweldige, overvolle programma te missen!"

Meer berichten