Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Alaaf, alaaf...

BEMMEL - De steken zijn opgezet en de eerste openingsavonden hebben al plaatsgevonden in De Roskam en De Kinkel. En over een maand zal op zondag 23 februari weer de versierde optocht door de straten van Bemmel trekken.

Inmiddels is de Bok al druk bezig alles te organiseren voor een geslaagde optocht. Dit jaar is de route enigszins veranderd; de start vindt plaats op Het Kinkelplein om 15:00 uur. Van daaruit gaat de stoet verder door de Dorpstraat, Dr. Poelstraat, linksaf Kloosterplein parkeerterrein Jumbo, linksaf richting Dorpstraat, Dorpstraat richting bejaardenhuis, Oostervelden, rechtsaf Dr. R van Opperaaijstraat, ra Klappenburgstraat, linksaf Willem Janssenstraat, rechtsaf Dr. Poelstraat, Dorpstraat, Van Ambestraat, Cuperstraat, Teselaar einde optocht café De Roskam. Daarna vindt 17:00 uur er de uitreiking plaats en zijn er mooie geldprijzen te winnen.

Tijdens de optocht geldt er een parkeerverbod voor een gedeelte van Dr Poelstraat, Oostervelden, Dr. R van Opperaaijstraat, Klappenburgstraat, Willem Janssen en Cuperstraat. "Houd hiermee graag rekening. Woon je in de straat van de route zouden we je willen vragen om de straat te versieren. Wil je ook meedoen met de optocht, schrijf je dan in op www.bok-bemmel.nl, of meld je aan vanaf 14:00 uur in Het Wapen van Bemmel. Doe mee of kom genieten van de versierde optocht."

Meer berichten