Logo gemeentenieuwsonline.nl
Between Two Rivers in 2019. (eigen foto)
Between Two Rivers in 2019. (eigen foto) (Foto: Eigen foto)

Meezingen met Between Two Rivers

ELST - Op woensdag 22 januari houdt Between Two Rivers een open repetitie. Vrouwen uit de regio Arnhem-Nijmegen die eens willen ervaren hoe het is om vierstemmig a capella te zingen kunnen gratis deelnemen.

Ze noemen zichzelf het leukste vrouwenkoor van de regio Arnhem-Nijmegen. Daarmee willen ze benadrukken dat de leden niet alleen uit standplaats Elst, maar uit de wijde omtrek komen. Het is dan ook een koor om voor om te rijden. Het gezelschap zingt licht repertoire in de close harmony-stijl Barbershop.

Tijdens de open repetitie ervaren deelnemers de magie van vierstemmig a capella. Er wordt die avond volop gezongen. Ook wordt aandacht besteed aan basis-zangtechnieken en inleving. Verder is er natuurlijk ook tijd voor een kopje koffie/thee.

Sinds enkele maanden heeft Between Two Rivers een nieuwe dirigent: Lenhard van Ballegooijen. Hij zorgt er met energie en enthousiasme voor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Meedoen? Handig als je wat zangervaring hebt! Het belangrijkste is dat je graag een uitdaging aangaat. Deelname is helemaal vrijblijvend, al hoopt Between Two Rivers ook op nieuwe aanwas. De open repetitie vindt plaats op woensdag 22 januari op basisschool De Ark, (Kruisakkers 7 in Elst). Inloop vanaf 19.30 uur, repetitie van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden via betweetworiverselst@gmail.com. Zie ook www.betweentworivers.nl of facebook/B2R-acapella.

Meer berichten