Logo gemeentenieuwsonline.nl
Levende kerststal Bavokerk Angeren 2019 (foto: Henk Sluiter)
Levende kerststal Bavokerk Angeren 2019 (foto: Henk Sluiter)

'Wij kwamen tezamen' in Bavokerk Angeren

ANGEREN - Van verre trok de feestelijk groen-rood verlichte Bavotoren al de aandacht. Het fraai verlichte portaal, de kaarslichtjes op de kerkbanken en de prachtige, sfeervolle bloemenversiering maakten de Bavokerk een welkome, warme plaats voor de jaarlijkse kerstviering.

De tot de laatste plaats toe gevulde kerk vierde, samen met pastor John Rademakers, de lectrices en het koor Just4fun, de kerstdienst. Meer dan dertig kinderen maakten kerstwenskaarten en sterren voor het nieuw geboren kindje. Kindje Jesus, Maria met Jozef werden, door de drummerboy, engeltjes, herders met schaapjes en de drie koningen, in optocht naar de stal gebracht. Waarna onder het zingen van “er is een kindeke” het pasgeboren kindje door moeder Maria in de kribbe werd gelegd.

Na de dienst was er achter in de kerk kerstbrood, glühwein en warme chocolademelk. Onder het genot van een glaasje/beker en de kerstliederen gespeeld door harmonie Angeren, werd de geboorte nog even ‘nagevierd’. Een mooie, sfeervolle viering in een prachtige ambiance dankzij de vele bezoekers, vrijwilligers en sponsoren.

Meer berichten