Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweestroom recreanten zoeken volleyballers

Leden van de club. (foto: Lian Steenhof)
Leden van de club. (foto: Lian Steenhof)

GENDT - Al ongeveer 30 jaar wordt er op de dinsdagmorgen door een groep recreanten gevolleybald in sporthal Walburgen in Gendt.

In het begin was het een damesgroep. De laatste jaren zijn er ook enkele heren bijgekomen. We hebben ook een trainer/coach. Na de warming-up doen we onder zijn leiding wat technische en tactische oefeningen. De leeftijd van de spelers varieert van plusminus 50 tot ongeveer 70 jaar. Een aantal leden doet ook mee met een regionale recreantencompetitie.

"We spelen dan een wedstrijd tegen een ander recreantenteam op een avond, eens in de drie weken ongeveer. Het plezier in het volleyen staat voorop, maar ook het gezamenlijk koffie drinken na afloop, vinden we belangrijk. Het laatste jaar zijn er echter door blessures een aantal leden afgehaakt en kampen we bijna elke week met een tekort aan spelers om aan het einde van de training enkele partijtjes te spelen. Hiervoor zijn twaalf mensen nodig. Daarom doen we een oproep: Hou je van volleyballen en vind je het leuk om op dinsdagmorgen van 8.45 tot 10.15 uur te volleyen op recreantenniveau, kom dan eens geheel vrijblijvend meedoen. Wij zijn onderdeel van de Sportvereniging Tweestroom in Gendt."

Meer berichten