Afbeelding

Gratis proeflessen bij Theaterschool Theater&Zo

Algemeen

HUISSEN - Zaterdag 1 februari is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de toneelles, zangles en musicalles. De lessen worden gegeven door Zora de Leeuw-Smith, afgestudeerd Theaterdocent, werkzaam als musicaldocent bij onder andere de Telekids Musicalschool en artistiek leidster van Theaterschool Theater&Zo.

Leeftijd vanaf 7 jaar en zonder leeftijdsgrens. Jongeren en volwassenen zijn zeker welkom en bij genoeg animo start een nieuwe groep. Theater is van 09.30 tot 11.00. Zangles van 11.00-12.00. Musical van 12.00-13.30. De lessen vinden plaats bij de protestantse gemeente, Raadhuisplein 35. Hartjes centrum Huissen, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

"Keuzestress? Geen zorgen, deze dag zijn alle lessen gratis te volgen. Kan je 1 februari niet maar wil je toch meedoen, neem dan even contact op voor een inhaalmoment van jouw gratis proeflessen. Wees er wel snel bij want om de kwaliteit de waarborgen hanteert Theaterschool Theater&Zo een maximum aantal deelnemers per groep. Wil jij kijken of het iets voor jou is? Kom dan gezellig meedoen met de gratis proeflessen! Geef je op via info@theaterschooltheaterenzo.nl."

Meer informatie staat op www.theaterschooltheaterenzo.nl.

Uitgelicht

Digitale krant