Nieuwe activiteit bij Participatiepunt Gendt

Algemeen

GENDT - Bij het Participatiepunt Gendt kun je elke woensdag terecht met allerlei vragen rondom zorg en welzijn, vrijwilligerswerk of ideeën hierover. Wij zitten in het Hof van Breunissen van 10.00 tot 12.30 uur.

"Daarnaast organiseren wij samen met anderen veel activiteiten voor verschillende doelgroepen om het welzijn van mensen in ons dorp te bevorderen. Zo gaan we, samen met het SWOG op dinsdag 4 februari van start met een wekelijkse inloop in De Leemhof, van 14.00 tot 16.00 uur. Deze inloop is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting met anderen, gezelligheid en afleiding door samen een spelletje te doen of gewoon een praatje te maken.
Er is een aantal vrijwilligers elke dinsdag aanwezig voor de eerste opvang. U kunt een kop thee of koffie zelf kopen voor één euro en voor de rest zijn er geen kosten aan verbonden. Voor vervoer naar de Leemhof kunt u natuurlijk de dorpsauto De Wielewaal bellen: 06 19192882."

"Bijna elke dinsdag komen de deelnemers en vrijwilligers van onze wandelgroep hier ook een kopje thee/koffie drinken, er zijn altijd mensen. Loop eens binnen, neem gezellig iemand mee naar De Inloop."

Uitgelicht

Digitale krant